9632491219

A magyar testőrség története

Akciós!
Szerző(k): Földi Pál Az uralkodók minden időkben azon fáradoztak, hogy személyüket, családjukat és vagyonukat megvédjék. Ezt a feladatot egy speciális alakulatra, a testőrségre bízták. A testőrség nemcsak fizikai védelmet nyújtott az uralkodónak és a fejedelmi rezidenciának,…
0 Ft 595 Ft
(567 Ft + 5% ÁFA) / db
Szerző(k): Földi Pál

Az uralkodók minden időkben azon fáradoztak, hogy személyüket, családjukat és vagyonukat megvédjék. Ezt a feladatot egy speciális alakulatra, a testőrségre bízták.
A testőrség nemcsak fizikai védelmet nyújtott az uralkodónak és a fejedelmi rezidenciának, de díszes öltözetével, kiváló fegyverzetével mintegy reprezentálta az általuk védett személy hatalmát, tekintélyét. Ezek a testőrök általában a legkiválóbb harcosokból kerültek ki, akik élvezték az uralkodó feltétlen bizalmát, cserébe elfogadták a védett személytől való maximális függőséget...

Szállítás

Kiszállítás futárszolgálattal


Házhozszállítás az Ön által megadott szállításai címre futárszolgálattal. - A rendeléskor kapott automatikus visszaigazolásban szereplő státusz (Nem visszaigazolt) jelentése: A rendelés beérkezett hozzánk, annak feldolgozása hamarosan elkezdődik! (Fontos: Munkanapokon, a 15.00 után beérkezett rendeléseket a rendelés beérkezése utáni következő munkanapon tudjuk feldolgozni! A munkaszüneti napokon beérkezett rendelések az azt követő munkanapon kerülnek feldolgozásra!)

Szállítási díj: 1 199 Ft
PostaPont

Átvétel Postaponton


Átvétel az Ön által megjelölt Postaponton, COOP Postaponton, MOL Postaponton, Posta Csomagautomatában. - A rendeléskor kapott automatikus visszaigazolásban szereplő státusz (Nem visszaigazolt) jelentése: A rendelés beérkezett hozzánk, annak feldolgozása hamarosan elkezdődik! (Fontos: Munkanapokon, a 15.00 után beérkezett rendeléseket a rendelés beérkezése utáni következő munkanapon tudjuk feldolgozni! A munkaszüneti napokon beérkezett rendelések az azt követő munkanapon kerülnek feldolgozásra!)

Szállítási díj: 1 199 Ft

Személyes átvétel (Géniusz Könyváruház)


Cím: Miskolc, Széchenyi István út 107. (H-P: 9.00-17.30, Szo: 9.00-13.00) - A rendeléskor kapott automatikus visszaigazolásban szereplő státusz (Nem visszaigazolt) jelentése: A rendelés beérkezett hozzánk, annak feldolgozása hamarosan elkezdődik! (Fontos: Munkanapokon, a 15.00 után beérkezett rendeléseket a rendelés beérkezése utáni következő munkanapon tudjuk feldolgozni! A munkaszüneti napokon beérkezett rendelések az azt követő munkanapon kerülnek feldolgozásra!)

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek