9633757192 Készlethiány

Szólít a szél

Akciós!
Szerző(k): Melissa Moretti Magas kormányzati, diplomáciai körökben játszódik a legújabb Moretti-regény. Patrícia a kormányzó felesége egy volt gyarmati, ám mára szabad, kis európai országban. Találkozása a feltörekvő új miniszterelnökkel egyszer s mindenkorra összekapcsolja…
0 Ft 495 Ft
(471 Ft + 5% ÁFA) / db
Készlethiány!
Szerző(k): Melissa Moretti

Magas kormányzati, diplomáciai körökben játszódik a legújabb Moretti-regény. Patrícia a kormányzó felesége egy volt gyarmati, ám mára szabad, kis európai országban. Találkozása a feltörekvő új miniszterelnökkel egyszer s mindenkorra összekapcsolja életüket.
Akik járatosak a tizenkilencedik századi magyar történelemben, némi hasonlóságot fedezhetnek fel ebben az ízig-vérig modern, huszonegyedik századi szerelmi sztoriban. Lehet, a szerző a magyarok Erzsébet királynőjéről, a máig közkedvelt Sisiről mintázta Patríciát, és annak egykori magyar szerelme, Andrássy Gyula miniszterelnök mai megfelelője éppen az árulkodó nevű R. Julius Anderson?
Akár így történt, akár nem, a fordulatos regény szerelmi szálán a két ember számos akadállyal kerül szembe, amelyeket olykor még a hatalmasoknak is igen nehéz legyőznie.

Szállítás

Kiszállítás futárszolgálattal


Házhozszállítás az Ön által megadott szállításai címre futárszolgálattal. - A rendeléskor kapott automatikus visszaigazolásban szereplő státusz (Nem visszaigazolt) jelentése: A rendelés beérkezett hozzánk, annak feldolgozása hamarosan elkezdődik! (Fontos: Munkanapokon, a 15.00 után beérkezett rendeléseket a rendelés beérkezése utáni következő munkanapon tudjuk feldolgozni! A munkaszüneti napokon beérkezett rendelések az azt követő munkanapon kerülnek feldolgozásra!)

Szállítási díj: 1 199 Ft
PostaPont

Átvétel Postaponton


Átvétel az Ön által megjelölt Postaponton, COOP Postaponton, MOL Postaponton, Posta Csomagautomatában. - A rendeléskor kapott automatikus visszaigazolásban szereplő státusz (Nem visszaigazolt) jelentése: A rendelés beérkezett hozzánk, annak feldolgozása hamarosan elkezdődik! (Fontos: Munkanapokon, a 15.00 után beérkezett rendeléseket a rendelés beérkezése utáni következő munkanapon tudjuk feldolgozni! A munkaszüneti napokon beérkezett rendelések az azt követő munkanapon kerülnek feldolgozásra!)

Szállítási díj: 1 199 Ft

Személyes átvétel (Géniusz Könyváruház)


Cím: Miskolc, Széchenyi István út 107. (H-P: 9.00-17.30, Szo: 9.00-13.00) - A rendeléskor kapott automatikus visszaigazolásban szereplő státusz (Nem visszaigazolt) jelentése: A rendelés beérkezett hozzánk, annak feldolgozása hamarosan elkezdődik! (Fontos: Munkanapokon, a 15.00 után beérkezett rendeléseket a rendelés beérkezése utáni következő munkanapon tudjuk feldolgozni! A munkaszüneti napokon beérkezett rendelések az azt követő munkanapon kerülnek feldolgozásra!)

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek